Winning first
or Care first?

Waardevolle inzichten en kennis

Een berg aan waardevolle inzichten en kennis waarmee je in 1 dag een transformatie doormaakt van druk naar geluk. Je stoot door naar een hoger level in je bewustzijn waardoor je zachter en krachtiger staat in jouw competitieve omgeving

In deze diepgaande workshop onderzoek je jouw relatie met competitie, winst en succes. We onderzoeken patronen, overtuigingen en beperkingen en je wordt uitgenodigd deze te transformeren naar meer constructieve gedachten die meer voldoening en betere resultaten geven. Dit zal zich direct vertalen naar jouw relatie met jouw sportend kind waarin jij het baken van rust en vertrouwen bent dat je kind nodig heeft om zijn talent(en) tot bloei te laten komen. Samen groeien en bloeien.

We zetten een nieuwe toon neer voor de toekomst in ons persoonlijk leven en als

Praktische informatie

  • Donderdag 1 juni van 9u30 tot 16u30
  • Dit evenement is primair bedoeld voor ouders van een kind met sporttalent, maar ook leidinggevenden en coaches die werkzaam zijn in een competitieve omgeving zijn van harte welkom.
  • Langenveldemolen, Langevelde 1 Merchtem (www.langeveldemolen.be)
  • Voldoende gratis parkeermogelijkheid
  • Investering: € 155 (excl btw)
  • Lunch, drank (koffie, thee, fruitsap, water), versnaperingen, special guest ... inbegrepen

Schrijf je nu in!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Winning first or Care first?

CARE First betekent dat succes dienstbaar is aan het welzijn van je kind en dat dit niet ten koste van gaat van WINNING First. Jouw kind is veel meer dan zijn sportprestaties. En jij als ouder bent veel meer dan de sportprestaties van je kind. Daarom zijn zelfontwikkeling en bewustwording noodzakelijk om je kind liefdevol te kunnen ondersteunen vanuit vertrouwen. Een liefdevolle, authentieke relatie is de basis waarop talent zich kan ontwikkeling. Ben jij de bron van rust en vertrouwen dat je kind nodig heeft?