3 geheimen om de grootste inspirator van jouw sportend kind te worden

Meld je gratis aan voor
de online Masterclass

Tijdens deze Masterclass ontdek je:

 • 3 sleutels naar vertrouwen en plezier waardoor je kind goed kan presteren
 • Welke tools in te zetten om je kind het volste potentieel te laten benutten, zonder druk, spanning en twijfel 
 • Hoe je kind zich minder geïsoleerd en meer verbonden voelt met anderen 
 • Wat ervoor zorgt dat je kind beter tegen zijn verlies kan
 • Welke 3 stappen te nemen om je kind niet te laten verliezen in emoties, maar ze te gebruiken in zijn voordeel 
 • De handvaten waarmee het zich flexibel aanpast aan onvoorspelbare en moeilijke situaties
 • 3 groeistenen waarmee je kind meer zelfredzaamheid en veerkracht ontwikkelt waardoor het ook onder druk goed kan presteren
 • De succesfactoren waardoor je kind zich minder druk maakt voor reacties van buitenaf
 • 3 manieren om eerst geluk en dan succes te ervaren
 • De reden waarom je kind niet bang is om fouten te maken en durft te experimenteren
 • Wat maakt dat je kind minder onder druk staat en geniet van competitie en uitdaging
 • Dat ene ding waarmee jij je kind helpt om sterker dan ooit uit de hoek te komen

Schrijf je gratis in voor
deze online Masterclass

Over Marleen

Sport is altijd mijn passie geweest. Eerst recreatief, later als topsporter en daarna als sportouder. In 1981 zwaaide ik op zeventienjarige leeftijd af op de sportschool. Datzelfde jaar belandde ik samen met mijn tweelingzus per toeval in het plaatselijke fitness center. Gesteund en begeleid door een ex-Olympisch gewichtheffer, werd powerlifting onze gezamenlijke passie. Het mondde uit in een waanzinnig periode als topsporter. Van 1984 tot 1996 behaalde ik verschillende medailles op Europese- en wereldkampioenschappen in het powerliften.

Ik studeerde lichamelijke opvoeding en klinisch psychologie. Daarnaast volgde ik de opleidingen systeemtherapie en masterclass sportmanagement. Momenteel volg ik de opleiding emotie coach in het Emotie expertise centrum o.l.v Vera Helleman.

Ik werkt eerst een aantal jaren in het onderwijs. Vanuit mijn passie voor sport startte ik in 1997 een recreatieve sportclub waar wekelijks honderden jongeren en ouderen genieten van dans-, gym en sportlessen.

Als ex-topsporter en mama van drie dochters met sporttalent heb ik ondervonden dat sport niet alleen vreugde, passie en plezier voortbrengt, maar vaak ook veel onnodig lijden en spanningen. Dat zag ik ook bij andere ouders en kinderen.

De ene keer was ik intens gelukkig en dankbaar voor het sporttalent van mijn kinderen. De andere keer werd ik overmand door stress, spanning, frustratie, angst, twijfel en onzekerheid. De wereld van competitiesport bracht mij en mijn kinderen vaak uit balans. Het had een (te) grote impact op ons leven.

Mijn hele leven stond in het teken van mijn sportende kinderen. Tot ik tegen de muur botste. Toen besefte ik dat het anders moest.

Ik zocht en vond een weg om de juiste balans te vinden in mijn sportouderschap en in de opvoeding van mijn kinderen. Sindsdien gaat alles veel makkelijker. Bijna moeiteloos.

Ik ervaar nu meer ruimte en evenwicht bij mezelf en mijn kinderen. Ze hebben meer plezier én succes in hun leven, zowel op het sportveld als ernaast.

Dat heb ik te danken aan het feit dat ik al jaren rijkelijk en intensief investeer in zelfontwikkeling en persoonlijke groei.

Ik heb al mijn ervaringen, inzichten, kennis en (eigen)wijsheid gebundeld in de 3- Gouden G aanpak. Ik ontdekte de 3 geheimen om de grootste inspirator te worden van mijn sportende kinderen en verlies mijzelf niet meer in negatieve emoties en bewijsdrang. Voortaan ben ik in staat om vanuit het volste vertrouwen de ruimte te scheppen voor mijn kinderen om hun volledig potentieel uit hun leven en sport te halen. Hierdoor toon ik hen hoe je gelukkig en succesvol wordt.

Het is mijn missie om met mijn bedrijf “Meer Dan Goud” andere sportouders en coaches te helpen en te inspireren. Vanuit een nieuw perspectief op sporten, winnen en coachen help ik hen om het beste uit hunzelf en het sportend kind te halen. Hiermee worden zij hun grootste inspirator en tonen zij hoe je gelukkig en succesvol wordt.

Marleen Nelis Masterclass kind
DSCF1052
DSCF0640-3

"Marleen heeft overtuigingskracht en is een geweldige inspirator. Zij leerde mij genieten van kleine dingen en van elkaar. Ik zie dankzij haar de rijkdom van mijn eigen kwetsbaarheid"

Veronique Moerenhout

"Marleen weet mensen te raken. Zij is ongelofelijk sterk en tegelijkertijd een gevoelsmens met zoveel levenservaring. Bij Marleen voel ik mij begrepen en geholpen."

Sarah Gri

“Het traject van Marleen heeft mij veel inzichten gegeven waardoor ik nu veel minder stress en zorgen ervaar. Mijn mindset is veranderd waardoor ik er sterker uitgekomen ben."

Peter