Veel ouders van kinderen met een competitief en ambitieus sporttalent vragen zich af:

“Hoe help ik mijn kind gelukkig en succesvol te worden?”

Ik help je om deze vraag te beantwoorden en te ontdekken hoe je in de veeleisende wereld van competitie en presteren jezelf in balans houdt. Hierdoor zal jij je kind helpen om de beste versie van zichzelf te worden en ben jij zijn rots in de branding.

Het is een natuurgeschenk als je kind is gezegend met een bijzonder sporttalent.

Maar het maakte mij als moeder van drie getalenteerde dochters ook vaak onzeker.
En dat zag ik ook bij andere ouders.

Je ervaart dat de "ieder voor zich" competitiewereld soms hard is maar je wilt positieve invloed op je kind hebben. En toch denk je af en toe stiekem: ‘’Ik hoop maar dat dat andere kind mislukt zodat mijn kind meer kans maakt.’’

Je probeert je kind te beschermen en zegt ‘je moet tegen je verlies kunnen’. Maar diep van binnen wil je dat je kind de beste is.

En dat is ook helemaal terecht. Je weet als je kind uitblinkt in de sport het mooie kansen krijgt en er later misschien zelfs veel geld kan mee verdienen.

Alleen weet je ook dat de druk steeds groter wordt. Je kind krijgt misschien ooit te maken met selectieprocedures, media, sponsors, toeschouwers... Daar wil je je kind goed op voorbereiden.

JE WILT DAT JE KIND WEERBAAR EN ZELFREDZAAM WORDT EN DAT HET OOK ONDER PRESTATIEDRUK HET ONDERSTE UIT DE KAN HAALT.

maar….

Foute beslissingen van scheidsrechters, rare opmerkingen van supporters of de fouten die je kind maakt, leiden mogelijk tot ontgoocheling en frustraties.

Je kind beleeft nog weinig plezier aan zijn sport omdat de focus heel erg gericht is op het resultaat. Deze spanningen hebben ertoe geleid dat het niet zijn volste potentieel benut, het presteert onder zijn niveau en het veel stress, faalangst en onmacht ervaart.

Je kind legt de lat te hoog voor zichzelf. Competitie gaat ten koste van plezier wat weer ten koste van hun prestatie gaat.

Je merkt dat je kind steeds meer in paniek raakt, sneller boos wordt of zichzelf verliest.

Je vraagt jezelf af:

 • Hoe kan je nou met zoveel talent zo onzeker zijn over jezelf?
 • Hoe krijg ik mijn kind rustiger?
 • Hoe laat ik mijn kind meer in zichzelf geloven?
 • Hoe geef ik mijn kind meer vertrouwen, rust en plezier in zijn sport en leven?

Daarom heb ik speciaal voor ouders zoals jij de 3 Gouden G’s aanpak ontwikkeld (Gelijkwaardig – Gebalanceerd – Geluk) met 9 bouwstenen waardoor jij de grootste inspirator van je sportend kind wordt!

Met dit traject haalt jouw kind het volste potentieel uit zichzelf, beleeft het plezier in zijn sport en kan het beter met druk en spanningen omgaan.

Wil jij graag weten wat het programma “Word de grootste inspirator van je sportend kind” inhoudt en of het iets voor jou is? Boek dan snel je gratis gesprek waarin ik antwoord geef op al jouw vragen.

Claim jouw plek bij bij de 12 nieuwe TOP ouders die de geheimen ontdekken waarmee je kind zich ontpopt tot de beste versie van zichzelf waardoor het goed gaat presteren.

Samen gaan we mega mooie stappen maken!

"Marleen heeft overtuigingskracht en is een geweldige inspirator. Zij leerde mij genieten van kleine dingen en van elkaar. Ik zie dankzij haar de rijkdom van mijn eigen kwetsbaarheid"

Veronique Moerenhout

"Marleen weet mensen te raken. Zij is ongelofelijk sterk en tegelijkertijd een gevoelsmens met zoveel levenservaring. Bij Marleen voel ik mij begrepen en geholpen."

Sarah Gri

“Het traject van Marleen heeft mij veel inzichten gegeven waardoor ik nu veel minder stress en zorgen ervaar. Mijn mindset is veranderd waardoor ik er sterker uitgekomen ben."

Peter

Over Marleen

Sport is al heel mijn leven mijn passie. Eerst recreatief, later als topsporter en daarna als moeder van drie getalenteerde dochters.

Ik ben een geboren ondernemer en realiseerde al een aantal mooie projecten in- en buiten de sport. Sinds 2017 ontdekte ik de mindset waarmee ik nu mijn allermooiste leven leef dat past bij wie ik werkelijk ben. Naast mijn studies Lichamelijke Opvoeding en psychologie investeer ik al jaren in eigen persoonlijke groei- en ontwikkeling waardoor ik steeds tot een betere versie van mijzelf kom. Mijn opleiding tot emotiecoach o.l.v. Vera Helleman gaf mij hiertoe prachtige inzichten en tools.

Ik help ouders van kinderen met een competitief en ambitieus sporttalent. Via mijn ‘3-G’ aanpak halen zij het beste uit hun kind zodat het zijn volste potentieel uit zijn leven en sport haalt. Hierdoor tonen zij hun kind hoe je gelukkig en succesvol wordt en zijn zij de grootste inspirator voor hun sportend kind.

profielfoto-marleen-1

Na het traject

 • Kan je kind beter tegen zijn verlies. Voortaan ziet het een wedstrijd als een spel en leuke uitdaging.
 • Durft het gemakkelijker uitdagingen aan te gaan. Dit betekent dat het risico’s durft nemen waardoor het sterk uit de hoek kan komen.
 • Durft het fouten maken. Voortaan ziet je kind ze als leer- en groeikansen
 • Kan het tot het uiterste gaan zonder zichzelf te verliezen. Hierdoor ervaart het veel voldoening en is het trots op zichzelf
 • Kan het beter focussen op zijn taak. Hierdoor maakt het minder onnodige fouten
 • Kan het zich flexibel aanpassen aan onvoorspelbare situaties. Hierdoor gaat het minder in weerstand en verspilt het geen onnodige energie.
 • Het ervaart minder ups en downs waardoor het in elk moment het beste van zichzelf kan geven
 • Is er een goede, positieve sfeer binnen het gezin. Hierdoor voelt je kind zich veilig en geborgen en durft het helemaal zichzelf te zijn
 • Is er evenwicht tussen de combinatie school en sport. Hierdoor geniet het van allebei en hoeft het ene niet ten koste van het andere te gaan

Kortom je kind beleeft meer plezier in en buiten zijn sport. Het heeft meer zelfvertrouwen en meer innerlijke rust.

Het staat minder onder druk, geniet van competitie en uitdaging.

Het is socialer en voelt zich gelijkwaardig, benut zijn volste potentieel en presteert beter. Het voelt zich minder geïsoleerd en meer verbonden met anderen.

Na het traject

Verlies jij je niet meer in negatieve emoties en bewijsdrang. 

Reken jij af met al dat gedoe en prestatiedruk en focus jij je op wat echt werkt. Hierdoor komt er veel meer ruimte vrij voor jou en je kind waarin het zonder stress en druk kan groeien en zijn droom kan waarmaken.

Sta jij sterk in je schoenen in de veeleisende sportwereld van presteren en competitie. Hierdoor ben jij een stevig baken en de grootste inspirator voor jouw getalenteerd kind.

Haal jij meer vervulling en voldoening uit de sport van je kind. Continu en niet alleen bij een overwinning.

Hoef jij je niet langer in bochten te wringen en te trekken en te sleuren. Voortaan hoef je niet meer bang te zijn om iets fout te doen.

Je weet dat er meer inzit

 • Jij worstelt vaak met de vraag “wat kan ik nog meer doen” om mij sportend kind te steunen?
 • Je zoekt mogelijk de beste clubs en trainers op. Je geeft  je hobby’s op om er 100% voor je kind te staan.
 • Je past je professionele taken aan zodat je flexibel kan zijn. Sportwedstrijden of trainingen krijgen voorrang op familiebezoeken.
 • Je vriendengroep wordt steeds beperkter. Reizen worden uitgesteld omdat je voorrang geeft aan de sport van je kind.
 • Je moedigt je kind positief aan en geeft het opbouwende en constructieve adviezen. Niets is je te veel om je kind alle steun te bieden
 • En toch blijft er steeds een bepaalde onrust zowel bij jou als bij je kind. Je ziet niet waar de angel zit om minder spanningen en druk te voelen.

Je denkt misschien:

Volgende keer gaat het wel beter.

Het kwam door de situatie (tegenstander speelde vals, scheidsrechter nam foute beslissing, selectie gebeurde niet eerlijk, supporters brachten mijn kind uit balans, de ouder van de tegenstander gedroegen zich onsportief, mijn kind had een slechte dag…).

Met ouder worden komt het vanzelf wel goed.

Het is eigenlijk de taak van de trainers/club/federatie. Zij dragen de verantwoordelijkheid voor het geluk en succes van mijn sportend kind. Ik zelf heb hier geen impact op.

Het werkt voor anderen maar werkt niet voor jou omdat je alles al hebt geprobeerd om de juiste mindset te creëren.

Het ligt aan je kind zelf. Het is geboren zoals hij of zij is en dat kan je niet veranderen.

Je hebt er alles voor over om bij je kind meer vertrouwen, rust en plezier te laten beleven maar weet niet hoe.

Twijfel je nog? Dat is helemaal niet nodig.
Wil je toch graag eerst meer informatie?
Boek dan NU je gratis gesprek.

Het traject is speciaal ontwikkeld
voor ouders:

die zich voor 100% willen engageren

die willen investeren in persoonlijke groei

die willen focussen op lange termijn resultaat

die bereid zijn om uit hun comfortzone te komen

die niet gaan voor goed maar voor geweldig

die geloven dat succes niet ten kost van geluk hoeft te gaan

Wat ontvang je in het traject

“Word de grootste inspirator van je sportend kind”?

 

Stap 1: Ontdek het goud in jezelf

Je ontdekt dat torenhoge verwachtingen voor jezelf en je kind angst en onzekerheid creëren. Voortaan heb jij de sportprestaties van je kind niet meer nodig om jezelf een winnaar te mogen noemen. Zodat er veel meer ruimte en minder druk komt voor je kind om goed te presteren.

Stap 2: Blijf trouw aan jezelf

Je stopt met je te willen bewijzen voor anderen. Zolang je jezelf maar serieus neemt en liefhebt is het oké. Hierdoor ga je minder please gedrag vertonen en bewaak je je eigen grenzen.

Stap 3: Voel je verbonden met anderen

Je ontdekt dat je niet hoeft te presteren om gezien te worden en erbij te horen. Hierdoor zie je competitie als een spel waarin iedereen gelijkwaardig is en het beste van zichzelf geeft. Zodat je wel een wedstrijd kan winnen of verliezen maar nooit jezelf als mens.

Stap 4: Gebruik je emoties als kompas

Je gaat je eigen emoties erkennen en begrijpen waardoor je er jezelf niet meer in verliest of ze projecteert op anderen. Je gaat aan het roer zitten van je eigen leven en kan bijsturen en jezelf weer in balans brengen wanneer nodig.

Stap 5: Wees mild voor jezelf

Je wordt niet alleen voor je kind, maar ook voor jezelf de meest lieve ouder dat je maar kan zijn. Dat betekent dat je jezelf niet veroordeelt als je een fout maakt. Zodat strengheid en hardheid plaats maken voor zachtheid en zelfliefde.

Stap 6: Doe het niet alleen

Je ontdekt dat je kwetsbaarheid je grootste kracht is. Hierdoor heb je er geen moeite mee om hulp te vragen. Mensen zijn er om elkaar te helpen. Zodat jij je blinde vlekken omzet in nieuwe waardevolle inzichten.

Stap 7: Realiseer eerst geluk en dan succes

Je ervaart continue geluk en groei i.p.v. enkel bij goede prestaties. Hierdoor ervaar je in elk moment succes zodat je altijd een winnaar bent.

Stap 8: Win op alle fronten

Je gaat de focus leggen op het proces ipv op het resultaat. Hierdoor geniet je van successen en ervaar je elke mindere situatie als een groeikans. Niet alleen in de sport maar op elk moment in je leven haal je er het beste uit zodat je meer geluk en plezier ervaart.

Stap 9: Leef vanuit positieve energie

Je wordt je bewust van je belemmerende gedachten en overtuigingen. Zodat je je constructief aanpast aan verschillende situaties. Voortaan laat je je energie niet meer weglekken.

Wat gebeurt er als er niets verandert?

 • Er ontstaat een verziekte sfeer met veel spanningen, druk en stress. Dit maakt je kind ongelukkig.
 • Je kind verlaat de sport en heeft een negatieve sportbeleving.
 • Je kind ervaart geen plezier en dat gaat ten koste van zichzelf. Er is geen lange termijn geluk.
 • Je kind presteert slechter op school omdat het teveel druk voelt.
 • Er zijn veel spanningen in het gezin. In extreme gevallen leidt dit zelfs tot scheiding tussen ouders en hun kind. Het kind wil geen contact meer met je.

Succesvolle sporters jagen niet op resultaat maar laten zien wat ze in huis hebben.

Wat houdt het groepstraject in?

 • Je gaat aan de slag met maximaal 12 andere sportouders
 • Wekelijkse zoomcall van 1u30 min waarin jij leert hoe je kind zijn talenten en prestaties moeiteloos neerzet zonder dat het ten koste gaat van zijn geluk en plezier
 • In de interactieve zoomcalls ga ik mijn waardevolste ervaringen, inzichten en kennis delen. Ik ga je inspireren zodat je direct aan de slag kunt om meer vanuit geluk en plezier moeiteloos te presteren met meer resultaat
 • Dit doen we in een veilige omgeving waarin je helemaal jezelf kan zijn en waar je samen met gelijkgestemden groeit naar de grootste inspirator van je sportend kind
 • Ik help je om je blokkades en onzekerheden op te ruimen zodat je voortaan meer Flow gaat ervaren
 • Elke zoomsessie krijg jij een opdracht waarmee je vertrouwen elke dag groeit. Voortaan wordt moeilijk gemakkelijk
 • Kan je eens niet live aanwezig zijn? Geen probleem. Je krijgt na elke sessie de opname toegestuurd per mail. Zo kan je het herbekijken wanneer het jou past
 • Het neusje van de zalm is een Live dag op een sfeervolle locatie in de natuur met heerlijke versnaperingen en lunch inbegrepen
 • Wanneer?


  De online sessies zijn steeds op
  donderdagavond van 20:30 tot 22:00

  24 november, 1 december, 8 december, 15 december, 22 december en 5 januari

  De livedag staat gepland op donderdag 12 januari.

De plekken zijn beperkt dus meld je direct aan

"Het coachtraject bij Marleen heeft me veel inzichten, een stuk vertrouwen en rust opgeleverd"

Ben je overtuigd?

Spring dan mee en zorg dat jij bij de eerste 12 sportouders bent die de geheimen gaan ontdekken waarmee je moeiteloos presteert met meer resultaat.

De mensen die nu al ja hebben gezegd zijn super enthousiast! Meedoen gaat je veel waarde en grootse inzichten opleveren. Niet door hard te werken, door te pushen of je technieken eigen te maken die bij je passen. Nee. Ik bied een aanpak die werkt voor iedereen. Als je het voelt, echt snapt en jezelf toestaat om je sportouderschap te beleven vanuit flow.

Geen brandjes blussen maar tools en handvatten die je niet alleen in de sport maar ook op alle fronten in je leven kan inzetten om jouw dromen waar te maken. Want de tijd is kort en sport hoeft NOOIT ten koste van je geluk te gaan!

De uiteindelijke investering voor dit programma is €2995 waard.

Maar ik wil graag heel veel sportouders helpen en de prijs toegankelijk en haalbaar houden. Daarom bied ik het groepstraject aan voor €1495 (excl. btw).

Maar omdat het een eerste lancering is van het groepstraject wil ik iets heel bijzonder doen!

Voor de EERSTE TWAALF SPORTOUDERS die deelnemen bied ik dit mega waardevolle traject aan voor €995 (excl. btw)! De unieke livedag op een prachtige locatie in de natuur met versnaperingen en lunch inbegrepen!

Maar… ik heb nog iets gekkers bedacht

ALS JIJ VANDAAG JA ZEGT betaal je € 795 (excl. btw) !!!

Omdat ik niet kan wachten om met deze unieke groep aan de slag te gaan en voluit te gaan om mijn mooiste waarde te delen.

Als jij voelt dat deze investering je heel veel kan opleveren….Dan weet je wat je moet doen! Want …

VOL = VOL