Header boekvoorstelling Meer dan Goud Marleen Nelis
Boekvoorstelling Meer dan Goud
  • Donderdag 20 april 2023 om 19:00
  • Bar Partout, Eurovolleycenter in Vilvoorde
  • Aangeboden door 'Delen is Vermenigvuldigen'

"Dankbaar dat ik mijn missie de wereld mag inbrengen. Ik schreef een biografie over mijn zoektocht naar geluk en succes waarin sport de rode draad in mijn leven was. Eerst recreatief, later als topsporter, daarna als moeder van drie sporttalenten en nu als ondernemer."

Marleen begeleidt jou van ‘hard naar hart’ in jouw competitieve omgeving. Van een ego-gestuurde saboteur naar hart-gedreven ondersteuner.

Hiervoor ontwikkelde zij een unieke aanpak met een holistische 9-stappenplan dat leidt naar een respectvolle relatie gebaseerd op ‘Gelijkwaardig + Gebalanceerd + Geluk’

Deze aanpak is een absolute inspiratiebron vooral wie een ander wil empoweren tot de beste versie van zichzelf. Sportouders, coaches, sportorganisaties maar ook voor ondernemers en leidinggevende.

Welkom op deze mooie voorstelling waarin samen groeien vanuit verbinding centraal staat.

Marleen Bewustzijns coach Boek Meer dan Goud

Marleen Nelis (1964) studeerde af als klinisch psycholoog en behaalde een bachelor lichamelijke opvoeding. Ze volgde een masterclass Sport Management aan de VUB en een emotiecoaching opleiding in het emotie-expertisecentrum onder leiding van Vera Helleman. Van 1984 tot 1997 behoorde Marleen tot de internationale top van het powerliften en won talrijke medailles op Europese en Wereldkampioenschappen. Haar drie dochters hadden een aangeboren sporttalent en werden geselecteerd voor verschillende topsportscholen. Tot slot is Marleen onderneemster en oprichtster van Meer dan Goud.

Marleen is mentor voor ouders van een kind met sporttalent. Zij begeleidt je om dingen anders te ervaren dan dat je altijd deed. Ze helpt je om door je zelf blokkerende overtuigingen je comfortzone te overstijgen zodat angst, twijfel en onzekerheid veranderen in vertrouwen, rust en plezier. Hierdoor zijn ouders en hun kind meer afgestemd op elkaar en is er ruimte voor groei en creativiteit vanuit een gezonde en moeiteloze flow. Het brengt rust en helderheid in situaties die voorheen lastig waren. Ouders en kind voelen zich meer verbonden met elkaar en de wereld om hen heen. Zij ervaren meer samenhorigheid en minder vijandigheid in hun competitieve omgeving. Marleen werkt vanuit de non-duale visie en gebruikt handvatten en tools uit de  'EmotieCoach' methode.

Hoe kan jij je kind ondersteunen waarbij geluk en welzijn centraal staan? En wat zijn jouw drijfveren om gelukkig te zijn?

Plan een vrijblijvend en gratis gesprek in om op zoek te gaan naar jouw noden.

Of wens je als sportclub, federatie of bedrijf een persoonlijke boekvoorstelling of sessie?

Plan gerust een gratis gesprek of neem contact op via nelis.marleen@telenet.be of 0477/72.79.91