Header boekvoorstelling Meer dan Goud Marleen Nelis
Boekvoorstelling Meer dan Goud

Op vrijdag 27 januari 2023 wordt het boek 'Meer dan Goud' voorgesteld in de raadzaal van het gemeentehuis van Merchtem. Jij bent uitgenodigd om in een sfeervol en artistiek kader te luisteren naar een aantal passages over de zoektocht naar geluk en succes als moeder van drie dochters met sporttalent, want ... Prestatiedrang schuilt in ieder van ons, vaak ten koste van ons welzijn en plezierbeleving. 

“Dankbaar dat ik mijn missie de wereld mag in brengen. Ik schreef een biografie voor ouders van een kind met sporttalent en voor iedereen die een ander wil empoweren om hun droom waar te maken.”

Wat als het sporttalent van je kinderen je leven beheerst? Als je er alles voor over hebt om hen te helpen succesvol te worden in hun sport? Als hun passie jouw passie wordt of omgekeerd? Wat heeft je kind echt nodig om zijn volste potentieel te benutten en te groeien naar de beste versie van zichzelf? Zodat het zelfredzaam en veerkrachtig wordt in de sport en in het leven.

Marleen Bewustzijns coach Boek Meer dan Goud

Marleen Nelis (1964) studeerde af als klinisch psycholoog en behaalde een bachelor lichamelijke opvoeding. Ze volgde een masterclass Sport Management aan de VUB en een emotiecoaching opleiding in het emotie-expertisecentrum onder leiding van Vera Helleman. Van 1984 tot 1997 behoorde Marleen tot de internationale top van het powerliften en won talrijke medailles op Europese en Wereldkampioenschappen. Haar drie dochters hadden een aangeboren sporttalent en werden geselecteerd voor verschillende topsportscholen. Tot slot is Marleen onderneemster en oprichtster van Meer dan Goud.

Marleen is bewustzijnscoach voor sportouders en coaches. Als coach gaat ze samen met jou op zoek naar jouw verlangen en jouw definitie van geluk. Ze maakt jou bewust van jouw emoties en waarom bepaalde gedachten in jou opkomen. Tot slot wordt het geluk en de emoties van jouw kind (al dan niet in sportomgeving) hierbij besproken.

Hoe kan jij jouw kind motiveren waarbij geluk en welzijn voorop staat? En wat zijn jouw drijfveren om gelukkig te zijn?

Plan een vrijblijvend en gratis gesprek in om op zoek te gaan naar jouw noden.

Of wens je als sportclub of federatie een persoonlijke boekvoorstelling of sessie? Neem gerust contact op via nelis.marleen@telent.be